Thai massage københavn massageuddannelse

30 timers massage kursus, inklusiv kursus matriale og 1 times undervisningsfilm. For praktisk info, tilmelding, dato, pris m.m. klik her Thai Yoga Massage er en  Missing: massageuddannelse. Skolens Massageuddannelse er branchegodkendt og består af en teoretisk og en praktisk del. I den teoretiske arbejdes der med anatomi og fysiologi. For at opnår RAB-registrering og momsfritagelse skal massøren igennem skolens RAB-Massageuddannelse. Det vil sige gennemgå følgende kurser. Kom til to dages Traditionel Thai Yoga massage kursus på Abildgaard. Den traditionelle Thai Yoga Massage har rødder i ayurvedisk tradition og - medicin.

Chiang Rai Wellness

Hos AM Massageskole uddannes landets bedste massører, da du hos os finder direkte på nogen andre kurser” – Maria Zeyn, biapi.net Thai Massage 30 timers Kursus Hosted by Massage og Naturmedicin - Lina Quarto biapi.net: massageuddannelse.

Om thai massage. I Thailand tager man ikke let på uddannelsen af massører. Det virker for udenforstående ret ligetil, men kræver dybdegående kendskab til.

Om thai massage. I Thailand tager man ikke let på uddannelsen af massører. Det virker for udenforstående ret ligetil, men kræver dybdegående kendskab til. Danske Bente forsøger at få indsigt i thai-massage gennem et kursus på skolen i Wat PoSammen med de andre studerende i den fulde sal.

Thai Massage 30 timers Kursus Hosted by Massage og Naturmedicin - Lina Quarto biapi.net: massageuddannelse.

Kom til to dages Traditionel Thai Yoga massage kursus på Abildgaard. Den traditionelle Thai Yoga Massage har rødder i ayurvedisk tradition og - medicin. Skolens Massageuddannelse er branchegodkendt og består af en teoretisk og en praktisk del. I den teoretiske arbejdes der med anatomi og fysiologi.

På Totums massage uddannelse i København og Aarhus lærer du at give dybdegående massage af hele kroppen. Men du lærer også meget mere end biapi.netg: thai.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail