Ensom chat chat unge

Læs også:Læs mere om unge og ensomhed på Tværs . Det kan være en rådgiver eller en café, hvor du møder andre med samme tanker som. Plexus er et mødested for ensomme unge i alderen 20 til 35 år. Plexus er Et værested for ensomme unge Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. I ungerådgivningen på Lykkesvej i Herning har man fundet løsningen. Her kommunikerer rådgiverne gerne med de unge per sms, chat og. Ny chat skal hjælpe lokale unge med problemer hjælp til alt fra kærestesorger og ensomhed til problemer med helbred og misbrug.

Om os i headspace. Fra stress og ensomhed til mobning og lavt selvværd

Unge frivillige sidder klar ved chat og telefon for at lytte og snakke om lige præcis det, der er Ensomhed Kærlighed Seksualitet & krop Psykiske lidelser Familie.

Gratis hjælp og rådgivning. Unge og ensomhed. Ny chat skal hjælpe lokale unge med problemer hjælp til alt fra kærestesorger og ensomhed til problemer med helbred og misbrug.

Ny chat skal hjælpe lokale unge med problemer hjælp til alt fra kærestesorger og ensomhed til problemer med helbred og misbrug. Ventilen forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge. Vores frivillige driver 20 mødesteder og KOMsammen-tilbud landet over. Plexus er et mødested for ensomme unge i alderen 20 til 35 år. Plexus er Et værested for ensomme unge Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder.

Gratis hjælp og rådgivning. Unge og ensomhed. Læs også:Læs mere om unge og ensomhed på Tværs . Det kan være en rådgiver eller en café, hvor du møder andre med samme tanker som. I ungerådgivningen på Lykkesvej i Herning har man fundet løsningen. Her kommunikerer rådgiverne gerne med de unge per sms, chat og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail