Billige piger at være utro

Jan 2, - Kan man på forhånd sige, hvilke kvinder der har mest tilbøjelighed til at være utro? Ja, mener norsk sex- og samlivsekspert, og en hollandsk. Mar 12, - Mænd og kvinder er lige gode om at være utro – men kvinder er utro senere i livet end mænd. Og der Hun følte sig billig og løsagtig. Sådan. Efterhånden er det vel slået fast, at myten om, at mænd er mere utro end kvinder, ikke holder. Men hvorfor vælger pigerne at være utro? Pigerne giver dig svaret. Dec 9, - Det ligger måske i kortene, at hun skal være sammen med Tobias. LÆS MERE 14 ting, ingen har fortalt dig om utroskab . mig i spejlet, ved jeg bare, at der er en del af mit liv, som jeg aldrig kan fortælle mine børn, børnebørn eller en ny kæreste om. . Du kan sagtens finde en fin gave til en billig pris!

Apr 15, - besked var så voldsom og bandende, at kammeraten tydeligvis troede, at hans ven nu var helt sønderknust over nyheden om den utro pige. Jeg er en attraktiv kvinde og mænd opsøger mig, så det er på ingen måde svært at være utro.

Det er både singlemænd og gifte mænd, jeg er sammen med. Sep 28, - Forskere har for nylig teoretiseret, at kvinder er naturligt programmeret til at være utro, så vi spurgte nogle kvinder hvorfor.

Jan 26, - Som det burde fremgå, kan man sagtens være utro af flere årsager. eller måske vil man ikke forlade relation på grund af børn eller de økonomiske konsekvenser.

I det lange løb er det billigere med en motorcykel. Se også. Dec 4, - Jeg kunne godt finde på at være utro, hvis jeg var sikker på, at det af sexpartnere på grund af nogle gammeldags normer om pæne piger.

Sep 28, - Forskere har for nylig teoretiseret, at kvinder er naturligt programmeret til at være utro, så vi spurgte nogle kvinder hvorfor.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail